Michel Glas
Pedagogisch-, Rouw&Verlies Coach

Mij als ZZP'er inhuren

Zwangerschapsverlof, langdurige zieke, overgangsperiode tussen twee werknemers of een kortdurende opdracht!

Alle oorzaken, waardoor je op korte termijn een gekwalificeerde ervaren kracht wil inzetten die het werkproces kan voortzetten. Door mijn ruime ervaring met verschillende werkvelden en doelgroepen (SKJ geregistreerd) is het voor mij mogelijk om met minimale inwerking deze gaten voor u op te vullen.

Waarvoor dus?

  • Kort durende projecten waar extra personeel voor nodig is
  • Vervanging zwangerschapsverlof of andere tijdelijke vervangingen.
  • Projecten met een duidelijk eindpunt
  • Niet opvulbare ruimte in personeelsbestand door beperkt aantal uren


Rechtstreeks:

U kunt mij inhuren direct door een offerte aan te vragen, waarin u uw wensen aangeeft. Vervolgens krijgt u van mij een duidelijk overzicht wat dit gaat kosten. Bij het accepteren van de offerte, start mijn opdracht als ZZP'er.

Via intermediair:

Ik werk dan via BMC. Gegevens van contactpersonen zijn op te vragen via het contactformulier. Vermeld hierbij alvast om wat voor een klus het zou gaan en dat u de contactgegevens van BMC wilt hebben.

Beknopte Curriculum Vitae

Organisaties waarmee ik heb gewerkt:

Aantekening 2020-09-16 094228
logo-e00e540751
logo 4 seizoenen
RTIL
farent
Tejo
edulin-Q-gastlessen-met-impact-logo-02-1-1024x437
gem.deurne-lgo
bmc
J&L

Extra informatie:

De volgende informatie komt van de site van  KVK

Werken met een zzp’er

U kunt een zzp’er inhuren voor een specifieke opdracht of een project. Een zzp’er deelt zelf uren, werk en vakantie in. Hij kan tegelijk klussen doen voor andere opdrachtgevers. U geeft geen leiding aan de zzp’er, zoals met personeel. U legt samen afspraken vast over algemene voorwaarden en inkoopvoorwaarden. Bijvoorbeeld het zzp uurtarief en het aantal uren dat er nodig is voor de opdracht.

Vormen van inhuren

U kunt een zzp'er op 3 manieren inhuren:

  • Rechtstreeks: u huurt een zzp'er zonder tussenkomst van een andere partij in. Sluit een modelovereenkomst af met de zzp'er.
  • Intermediair: dit kan een uitzendbureau of detacheringsbureau zijn. Deze huurt een zzp'er in en verhuurt hem door aan u. De zzp'er factureert aan de intermediair.
  • Payrollbedrijf: met payrolling staat de zzp'er op de loonlijst van het payrollbureau. Dat neemt de administratie voor u uit handen.

Arbeidsomstandigheden zzp'er

Een zzp'er heeft recht op dezelfde arbeidsomstandigheden als uw werknemers. Dat betekent dat wanneer de zzp'er de werkzaamheden binnen uw kantoor uitvoert, u moet zorgen voor een gezonde en veilige werkplek. Doet u dat niet, dan loopt u het risico op klachten en controle van de Inspectie SZW. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn